Meer sfeer in huis met een bijzondere muursticker

Meer sfeer in huis met een bijzondere muursticker

Je bent helemaal tevreden met jouw interieur, maar je vindt toch dat je huis nog wel wat sfeer kan gebruiken. Een goede manier om sfeer te geven aan je huis, is door wanddecoratie op te hangen. Wil je graag wanddecoratie ophangen, maar heb je geen zin om met allerlei gereedschap aan de slag te gaan en heb je absoluut geen zin om te behangen? Dan kun je er ook voor kiezen een mooie muursticker te kopen.

De voordelen van een muursticker

Verrijk je die saaie wand in huis met een mooie muursticker, dan profiteer je van diverse voordelen. Ten eerste is een muursticker erg eenvoudig te bevestigen. Je hebt hier geen gereedschappen voor nodig en je bent absoluut geen uren bezig met het bevestigen van de sticker, maar je bent in een mum van tijd klaar. Voor je het weet, zit die prachtige sticker al op de muur.

Een ander voordeel van een muursticker, is dat je deze wanddecoratie ( fototapete ) lekker groot kunt maken. Heb je een grote witte muur? Dan is de muursticker perfect om deze muur wat op te fleuren. Je bestelt gewoon een grote sticker en de muur krijgt een hele andere uitstraling.

Tot slot is een muursticker gemakkelijk schoon te maken. Heb je een glas drinken laten vallen en zitten er wat spetters op de muursticker? Dan neem je gewoon een vochtige doek om de sticker helemaal schoon te vegen. Je hoeft niet te schrobben, want de muursticker is lekker glad en in een mum van tijd helemaal schoon.

Lees ook:  Thuis Harmonie: Designideeën voor een Rustgevend Interieur

Zelf een mooie muursticker laten maken

Ben jij overtuigd van de voordelen van een muursticker? Laat dan zelf een muursticker drukken. Je kunt een foto uit jouw eigen collectie op een muursticker laten drukken, maar je kunt er ook voor kiezen een foto uit onze collectie af te laten drukken. Wij hebben meer dan 100 miljoen bijzondere foto’s in onze collectie, dus je vindt altijd wel een foto die bij jouw huis past en de juiste sfeer uitstraalt.

Laat bijvoorbeeld een foto drukken van een prachtig bos en je kunt de natuur in huis halen. Of laat een foto afdrukken van je favoriete stad, zodat je in gedachten altijd even in deze stad kunt zijn als je naar de foto kijkt. En ben je gek op bloemen? Dan kun je ook een mooie muursticker met een foto van een bloem laten drukken. Dit ziet er gegarandeerd prachtig uit in jouw huis.